Tažin ze skopového masa s česnekem

Tažin ze skopového masa s česnekem

 

Ingredience:

skopové maso 750 gramů (libové )

olivy zelené 200 gramů

česnek 3 stroužky

kmín 1 lžička (mletý )

šťáva citronová 2 lžíce

olej 50 mililitrů

sůl

pepř

 

 

Postup přípravy:

Maso omyjte, osušte a nakrájejte na větší kousky. Ve větší nádobě rozehřejte olej, vložte do něj maso a chvíli ze všech stran opékejte. Přidejte utřený česnek, kmín, pepř a sůl, zalijte sklenicí vody a duste doměkka (podle potřeby ještě podlijte vodou).

Měkké maso vyndejte a uložte v teple.

Omáčku, v které se maso dusilo, vařte do zhoustnutí a ochuťte citronovou šťávou. Přidejte do ní olivy a maso a na mírném plameni prohřejte.

Copyright Galaxxy Food 2018 - 2019, All rights reserved | Website by UniStudio